Sommerhøjskole 2018 - LOF Haslev

LOF Haslev

Viden i bevægelse

Nyt fra medierne

TILMELD DIG I GOD TID TIL SOMMERHØJSKOLEN 2018

LOF's sommerskole er altid populær. (Arkivfoto).

LOF's sommerskole er altid populær. (Arkivfoto).

Italiensk og engelsk for turister

LOF Haslev sparker det nye år i gang med masser af spændende tilbud.

KULTUR: Der er godt nyt til alle borgere i Faxe kommune. LOF Aftenskole- og kursusprogrammet for 2018 er færdigt og kan ses på www.lof.dk/haslev. Det indeholder mange spændende tilbud og aktiviteter.

- Af nye tiltag er hold som  "Italiensk for turister", "engelsk for turister ", lær at spille på et messinginstrument", "lær at spille i et brassbandorkester". Herudover vil  vi i LOF også som noget nyt tilgodese forældre til børn i folkeskolen. Vi har oprettet nye kurser med fag som "forældrematematik", "forældreengelsk" og "forældredansk".  Disse kurser er for forældre der har svært ved at hjælpe dit barn med disse fag og for forældre, der måske har glemt det meste omkring fagene. Derfor tror vi at disse tilbud kunnen være til stor hjælp for forældre. Af andre nyopslåede hold kan nævnes "Syning af smart tøj", "Mad fra hele verden",  samt vore" IT-kurser for seniorer", "Pilefletkurser" samt "klaver- og guitarlære", fortæller skoleleder Claus Kronborg, LOF Haslev.
Der er også stadig plads på holdet med "Syng dig glad- fællessang" og "Korsang". Disse to hold har været ret populære og kan sagtens have flere deltagere.
LOF's foredragsrække om Astronomi starter den 15. januar 2018 med vicerektor Knud Jepsen som foredragsholder. Her fortælles om udvalgte emner fra astronomiens verden hvor dansk astronomi er i frontlinien.
Ligeledes har vi arrangeret en kirketur til Møn hvor vi bl.a. skal besøge områdets spændende kirker og høre deres historier. Denne afholdes 16. maj 2018. Den meget velbesøgte sommerhøjskole 2018 som afholdes  i perioden 11.-15. juni 2018 med spændende emner, indeholder alt hvad man kan forestille sig omkring underholdning og oplytsning Endeligt program bliver udarbejdet i foråret 2018, og der blev fuldt booket de sidste par år, så man skal nok skynde sig at få billet til sommerhøjskolen hvis man vil deltage, siger Claus Kronborg.
    
Det er ret nemt at tilmelde sig LOF's hold og kursustilbud. Hjemmesiden www.lof.dk/haslev  er meget benyttet, hvor man nemt kan få et overblik og tilmelde sig de respektive hold.
Man er også velkommen til at kontakte til LOF Haslev og tilmelde sig hos skoleleder Claus Kronborg på tlf. 4068 6100.