Kurser - LOF Haslev

LOF Haslev

Viden i bevægelse

Frokosttilbud - bestil din frokost her til Strikkefesten

...

Ønsker du frokost, skal denne bestilles og købes på forhånd senest den 12. februar 2018.

Vi har fået vores lokale kok Erik Dam til at kreere en "strikkefest-menu" som består af: 

* Rillettes af varmrøget pocheret laks med græsk youghurt og citron

* Kålsalat med ristede kerner, syrnet fløde og krydderurter

* Kyllingebryst bagt med serranoskinke

* Marinerede kartofler og rodfrugter

* Kikærter med edamame, soya og ingefær

* Urtecreme og koldhævet brød

Vi har 2 caféer til henholdsvis kaffe/the m.v. og en café til frokostmenuen, så køen bliver så kort som muligt. Der er rigeligt med plads til at hygge ved de mange borde midt i "strikkefesten".

Menupris kr. 55,-.




 

 

  • Nummer 181338 - Frokosttilbud - bestil din frokost her til Strikkefesten
  • Start 24.02.18 kl. 10:00-17:00
  • Underviser(e) Erik Dam
  • Adresse Nordskovskolen, Bækvej 14, 4690 (kort)
    Caféområdet
  • Lektioner 10,00
  • Priser
    Almen   DKK 55,00
Dato Tid Sted Underviser(e) Kort
24.02.2018 10:00-17:00 Nordskovskolen Erik Dam Kort

Underviser

Erik Dam
Kok

ERIK DAMS - MAD UD AF HUSET

Er et lille cateringsfirma, beliggende Finlandsgade 29 i Haslev. Jeg har været i gang siden 2005 og laver mad til alle slags arrangementer, bryllupper, jubilæer, konfirmationer, receptioner, fødselsdage og arrangementer som dette til "Strikkefesten".

I forbindelse med mit køkken, har jeg et selskabslokale til udlejning, med plads til op til 120 personer.

Jeg er udlært på restaurant "Den Sorte Ravn" i København og har desuden arbejdet på "Den Gyldne Hane" på Sjællands Odde, "Bregnen" i Dalby, "Restaurant Jean Luc Figueras" i Barcelona og var de sidste fire år, før jeg startede Erik Dams, køkkenchef på "Den Sorte Ravn".

Jeg er udlært i det klassiske franske køkken og skal jeg karakterisere min madlavning, må det være middelhavsmad/klassisk fransk met twist tilsat nye tendenser.

Alt lavet med gode råvarer, men ikke nødvendigvis de dyreste.

                                                                        "Indenfor kogekunsten som indenfor alle kunstarter,

er enkelthed et tegn på fuldkommen beherskelse"