Foredrag - LOF Haslev

LOF Haslev

Viden i bevægelse

Skipper Emil Erichsen fra skibet Havanna - foredrag

...

Skipper Emil Erichsen fra ”Havana” -  Det blev noget med at sejle.....

I dette underholdende og eksotiske foredrag fortæller Emil om de mange oplevelser og erfaringer, som han har gjort sig undervejs på rejserne med Havana. Han fortæller autentisk og energisk om livet som skipper, det at rejse jorden rundt, når man kun er i starten af 20’erne og det ansvar der følger med. Emil tager deltagerne med på en rejse ud i den store verden, og beretter også om, hvordan det har været at medvirke i “Kurs mod fjerne kyster”, og samtidig have hele Danmark med sig på eventyr.

 

Emil Erichsen er den fødte sejler. Som 11-årig overtog han selv rorpinden i sin første Optimistjolle. Siden blev det til masser af kapsejlads i Europajolle og på landsholdet i Laserjolle. Efter gymnasiet uddannede Emil sig til dykkerinstruktør og arbejdede på en dykkerskole på Bali. Hjemme igen tog han job som sejlinstruktør og som produktionsassistent på blandt andet TV-programmet X-Factor. I sommeren 2013 kastede han sammen med sin lillebror Theis fortøjningerne for at tage ud på en 3 år lang jordomsejling.

 

Passionen for at sejle går igen hos familien. Ligesom Emils far Mikkel Beha Erichsen selv voksede op på Nordkaperen, med sin far, Troels Kløvedal, har Emil og lillebroren Theis arvet glæden ved sejlads fra deres forældre. Rigtig spændende og aktuelt foredrag af Emil Erichsen.

 

  • Nummer 172806 - Skipper Emil Erichsen fra skibet Havanna - foredrag
  • Start 05.12.17 kl. 19:00-21:00
  • Foredragsholder Emil Erichsen
  • Adresse Haslev Gl. Seminarium, Søndergade 12, 4690 (kort)
    Kultunariet
  • Lektioner 1,00
  • Priser
    Almen   DKK 200,00
Dato Tid Sted Foredragsholder Kort
05.12.2017 19:00-21:00 Haslev Gl. Seminarium Emil Erichsen Kort

Foredragsholder

Emil Erichsen

Emil Erichsen er den fødte sejler. Passionen for at sejle går igen hos hele familien, og ligesom Emils far Mikkel Beha Erichsen selv voksede op på Nordkaperen med sin far (Troels Kløvedal), har Emil og lillebroren Theis arvet glæden ved sejlads.

Som 11-årig overtog han selv rorpinden i sin første Optimistjolle. Siden blev det til masser af kapsejlads i Europajolle og på landsholdet i Laserjolle. Efter gymnasiet uddannede Emil sig til dykkerinstruktør og arbejdede på en dykkerskole på Bali.

I sommeren 2013 kastede han sammen med sin lillebror Theis fortøjningerne for at tage ud på en 3 år lang jordomsejling. Det er blevet til de meget populære tv-programmer på TV2 “Kurs mod fjerne kyster”, der følger drengenes tur ud i den store verden med alt hvad dertil hører af udfordringer og eventyr.